Lemferdinge
 
   
Header GL
  Openingstijden zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur
  Bezichtiging, als de galerie vrij toegankelijke is.
 
     
 

 

 
       
 
  AGENDA EXPOSITIES 2018 - 2019 MEER
 

| 6 mei t/m 16 september 2018 | op zondag van 12 - 17 uur

BONNO BLAAUW - FOTOGRAFIE

 

| Zaterdag 22 september t/m zondag 18 november 2018 |

"VERHAAL IN BEELD"

Korrie Besems – foto’s / Francis Kilian – schilderijen / Caroline Kuiper – keramiek / Philippine Lugtigheid – handschriften/schilderijen / Yvonne Struys – schilderijen en kimono’s

 

| Zondag 24 november t/m zondag 16 december 2018 |

KUNSTKADO

 

| Zaterdag 6 januari t/m zondag 3 maart 2019 |

"AFSCHEID"

Annes Honders - ruimtelijke objecten / Anke Flik - beelden / Jef Depassé - beelden / Johan Poeder - schilderijen / Ginie Arends - quilts / Ellen de Jongh - schilderijen

 

| Zaterdag 9 maart t/m zondag 5 mei 2019 |

"DIEREN"

Koos Zwiers - keramiek | Jennifer Koning - olieverf en krijt | Nel Kamphuis - mixed media; hangend en staand werk | Gregor Niedlich - pentekeningen en etsen en linosnedes | Jitske Rinsma - mixed media; hangend werk

 

| Zondag 10 juni 2019 11:00 - 17:00 uur |

KUNSTROUTE

 

 

 

 

 
 
 

 
 

 

 

 

Locatie:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde

 

Deze tentoonstelling is te bezoeken van 6 mei t/m 16 september, op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Tijdens het Pinksterweekend (20/21 mei) moet deze expositie tijdelijk het veld ruimen voor het overzicht van de plaatselijke Kunstroute.

 

 

 

Fotowandelingen
Tijdens de expositie zijn er fotowandelingen op
3 juni, 22 juli, 19 aug. en 2 september.

 

 

 

 

 

 

 
   

6 mei t/m 16 september 2018 op zondag van 12 – 17 uur

 

BONNO BLAAUW – FOTOGRAFIE

 

 

Op mijn vijftiende, toen ik mijn eerste, echte spiegelreflex cadeau kreeg, begon ik het fotograferen leuk te vinden. Toen ik meedeed aan een fotowedstrijd en twee prijzen won, werd fotograferen een serieuze bezigheid.

Eerst bij Fotografie Kia en kort erna bij Foto Merema. Ik heb het fotograferen met vallen en opstaan geleerd. Ik ben een autodidact. Nooit heb ik een cursus of een opleiding hiervoor gevolgd. Ik gaf mijn ogen en oren goed de kost en ging ik op mijn eigen gevoel af. Dit doe ik nog steeds. Van huis uit ben ik natuur- en reisfotograaf. Landschappen en dieren hebben mijn aandacht, maar de laatste jaren ben ik ook intensief bezig met het vastleggen van insecten en planten. Voor de Hortus heb ik honderden planten en bloemen vastgelegd. Ook probeer ik kunstzinnige foto’s te maken.

Ik geef fotocursussen op allerlei gebieden, waaronder fotobewerking. Ik sta regelmatig op de kunstmarkten en heb ik minstens 1x per jaar een expositie. Dit jaar is dat in de zomer in Galerie Lemferdinge, waar ik een breed scala aan onderwerpen laat zien, want ik heb mij niet gespecialiseerd. Ik hou van vrijheid en ik leg vast wat ik mooi vind.

 

Tijdens de expositie hou ik ook fotowandelingen met als startpunt Landgoed Lemferdinge. De geplande data zijn 3 juni, 22 juli, 19 augustus en 2 september. De kosten zijn € 10,00. Tijdens de wandeling geef ik les/info over allerlei aspecten van het fotograferen, zodat we uiteindelijk met mooie en geslaagde foto’s naar huis gaan.

Opgave: hetverstildebeeld@xs4all.nl

Website: www.bonnoblaauw.nl

 

Expositie zondag 6 mei t/m zondag 16 september 2018

Openingstijden zondags van 12.00 tot 17.00 uur en verder als Lemferdinge vrij toegankelijk is.

 

 
       
 

 

 

 

Expositie in:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde
22 sept. t/m 18 nov. '18

 

 

Open: zaterdag/zondag van 12.00 - 17.00 uur

 

Bezichtiging, als de galerie vrij toegankelijke is.

 

Zondag 18 nov. 16.00 uur geeft Yvonne Struys uitleg over haar werk.

 

 

 
       

Expositie van zaterdag 22 september t/m zondag 18 november 2018

zo 18 nov, 16:00 uur Yvonne Struys geeft nadere uitleg over haar werk

 

VERHAAL IN BEELD

met werk van: Korrie Besems – foto’s / Francis Kilian – schilderijen / Caroline Kuiper – keramiek / Philippine Lugtigheid – handschriften/schilderijen / Yvonne Struys – schilderijen en kimono’s

 

 

KORRIE BESEMS (1961)

Op sobere zwart-wit foto’s, gemaakt in stedelijke omgevingen, wordt verder doorgewerkt door middel van een digitaal en intuïtief spel van ‘knippen en plakken’. Er wordt gespeeld met de illusie van het platte vlak van een foto. Door daarnaast ook nog woorden of zinnetjes op of achter de foto’s te plaatsen worden sterke betekenisdragers toegevoegd. Hoewel taal en beeld kunnen elkaar versterken zoekt Korrie Besems vooral naar een ‘poëtische tussenruimte’ die uitnodigt tot een eigen interpretatie.

Korrie BesemsKorrie Besems

Korrie Besems, Fotowerken | www.korriebesems.nl | info@korriebesems.nl

 

***

 

FRANCIS KILIAN

Francis KilianFrancis Kilian beschikt niet alleen over een groot beeldend vermogen, maar ook over de macht van het woord. ‘Mijn schilderijen,’ zegt ze, ‘hebben alles te maken met het verloop van de tijd. Stille figuren bevolken mijn werk terwijl ze wachten, twijfelen of dromen over de toekomst. Een stap vooruit is een grote beslissing. De ruimte waarin zij leven is kleurrijk. Soms een beetje versleten of verlopen, dan weer stralend en helder. En altijd is er ergens in het beeld een hulp te vinden, een wegwijzer of een houvast, een doodnormaal ding als een springtouw, of een koffertje. Steeds is er het ‘zijn in de tijd’ zonder een actie.

Francis Kilian   www.franciskilian.nl

 

***

 

Caroline KuiperCAROLINE KUIPER

Huisjes zijn bij mij een thema dat regelmatig weer terugkomt. Ik zie een huis als bescherming en een plek waar je jezelf kan zijn, veilig, geborgen .... je gezin, gezelligheid. Dat er zoveel huizen zijn, zoveel namen, was iets dat ik zat te bedenken en zo is deze serie ontstaan. Het leuke is dan dat je bij een naam ook een andere voorstelling erbij kan maken, zoals een huis van plezier, klokhuis en bij vakantiehuis heb je natuurlijk nog meer beelden........

 

Caroline Kuiper

 

***

 

PHILIPPINE LUGTIGHEID

Francis KilianMijn naam is Philippine Lugtigheid. Ik woon en werk in Haren. Ik ben al sinds 1998 aan het schilderen en volgde verscheidene cursussen, maar ben ook veel mijn eigen weg gegaan. Na jaren met veel kleur geschilderd te hebben wilde ik kleiner werk maken. Met Oost Indische inkt en een pen begonnen er tekens te ontstaan die voor mij en ook voor anderen onleesbaar waren. Het was onduidelijk wat de tekens beduidden, maar het was een schrift dat mij sindsdien niet meer loslaat. Op vele manieren zijn de schifturen toegepast in schilderijen en in kleiner werk. Vaak zegt de titel de kijker wat het werk te zeggen heeft, soms is het beeld voldoende om het te duiden. Een enkele keer is de toevoeging van natuurlijk materiaal genoeg.

Belangrijk voor het maken van dit werk is de juiste sfeer: rust en stilte. Klassieke muziek begeleid dit proces. In de loop van de jaren heeft het schrift zich ontwikkeld en is anders geworden. Dat zal ongetwijfeld te zien zijn.

Caroline Kuiper

 

***

 

YVONNE STRUYS

Yvonne Struys houdt er van zich onder te dompelen in cultuur en natuur, waar het verleden doorleeft in het heden, waar het onherbergzame landschap moeiteloos het decor voor oeroude geschiedenissen vormt en waar de mens zich overgeleverd weet aan oerkrachten.

Zij kiest haar reisdoelen bewust, maar of zij nu naar het hoge Noorden trekt of een reis onderneemt in de geest, zij laat zich steeds weer verrassen door haar ontdekkingen. Graag volgt ze de oude paden uit de geschiedenis en luistert naar de mythen en volksverhalen.

Haar voorliefde gaat uit naar oude en doorleefde materialen met een geschiedenis van zichzelf. Zij verwerkt die en voegt er taal aan toe.

 

Yvonne StruysYvonne Struys

www.struys.nl

 
       
 

 

 

 

Expositie in:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde
24 nov. t/m 16 dec. '18

 

 

Open: zaterdag/zondag van 12.00 - 17.00 uur

 

Bezichtiging, als de galerie vrij toegankelijke is.

 

 

 

 
       

Zondag 24 november t/m zondag 16 december 2018 |

 

VERKOOPEXPOSITIE "KUNST KADO"

 

KUNST KADO IN GALERIE LEMFERDINGE

 

Ook dit jaar kunt u weer terecht in Galerie Lemferdinge, als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst of zomaar iets om jezelf of iemand anders te verrassen.

Daar vindt u kunst en toegepaste kunst voor prijzen van € 2,50 tot € 250, die ook het bekijken op zich al waard zijn!

De twee topverkopers van vorig jaar zijn er weer bij; Trudi de Kreek met haar bijzondere tassen en Charlotte Molenaar, die met textiel de prachtigste dingen kan maken.

Maar natuurlijk zijn er ook veel nieuwe kunstenaars, zoals Joke Schepers en Anja Lofvers, die zowel hangend als ruimtelijk werk laten zien. Voor glas levert dit jaar Herma Immink haar aandeel en Mineke Meijer heeft bijzonder keramiek. Natuurlijk zijn er ook unieke sieraden: Loes Meijer maakt mooie dingen van o.a. titanium en zilver en Rutger Oomkes maakt sieraden via 3D prints. Als u zich daar niets bij kunt voorstellen, zou ik u aanraden om vooral eens te komen kijken.

Anne Post toe Slooten maakt zelf papier en verwerkt dat op diverse manieren. Tenslotte exposeert plaatsgenote Nanneke Huizinga haar collages en kun je boekjes met haar haiku's kopen.

De schrijfster van dit stukje wordt altijd heel hebberig van al het moois wat Kunst Kado laat zien en de Culturele Raad Eelde, die deze expositie organiseert, hoopt dat dat bij u ook het geval zal zijn.

 

De expositie is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur van 24 november t/m 16 december.

 

KUNST KADO 2018

Nanneke Huizinga – collage schilderijen

Herma Immink - glas

Trudi de Kreek – tassen

Anja Lofvers – schilderijen e.a.

Loes Meijer – sieraden

Mineke Meijer – keramiek

Charlotte Molenaar – textiel

Anne Post toe Slooten – papier

Rutger Oomkes – sieraden

Joke Scheper – schilderijen e.a.

 
 

 
 

 

 

Expositie in:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde
6 jan. t/m 3 mrt. '19

 

Open: zaterdag/zondag van 12.00 - 17.00 uur

 

Deelnemers:
Annes Honders - ruimtelijke objecten,
Anke Flik - beelden,
Jef Depassé - beelden,
Johan Poeder - schilderijen,
Ginie Arends - quilts,

Ellen de Jongh - schilderijen.

 
   

6 januari t/m 3 maart 2019 op zaterdag en zondag van 12 – 17 uur

 

"AFSCHEID"

 

Annes Honders


Annes Honders

Annes Honders

 

 

 

 

 

 

Annes Honders is beeldend kunstenaar en woont en werkt in de stad Groningen. Haar werkzaamheden beslaan een breed gebied: lange tijd was zij actief als keramist. Daarnaast maakte zij bronzen beelden, waarvan een aantal in opdracht. Op dit moment legt zij zich toe op het maken van objets trouvés: gevonden voorwerpen van karton en diverse andere materialen die zij samenstelt tot nieuwe ruimtelijke objecten en reliëfs.

 

www.anneshonders.nl


 

Anke Flik

 

Anke Flik volgde bijna 20 jaar lessen bij Beeldhouwschool Groningen van Gerda Duiverman.

Ze raakt er "verslaafd "aan het werken met was/ brons en is iedere keer weer verrast door de uiteindelijke kleur van een werk in steen.

Pas sinds 2012 treedt ze, door toedoen van Ida van der Woude, die haar vraagt bronzen te exposeren in haar galerie (Galerie Appelbergen) met haar werk naar buiten.

Het is weer Ida van der Woude die haar in april 2017 overhaalt een werk, Tegenwind , beschikbaar te stellen voor een veiling voor het te bouwen Maggie House bij het UMCG in Groningen.

Sindsdien zit haar werk in een stroomversnelling en volgen exposities bij Forma Aktua, oktober 2017 en Galerie SZing, winterexpositie 2018.

In juni 2018 doet ze voor het eerst mee aan de Kunstroute vanuit haar dan net tot atelier verbouwde schuur!

 

 

 

Jef Depassé

 

Jef Depassé heeft geen affiniteit met fraai gekozen titels. Zijn beelden spreken voor zich en, zoals hij zelf zegt: "Van een mens gaat iets uit, van een beeld ook. Beiden moeten elkaar kunnen ontmoeten. Een beeld moet bij u, of bij de omgeving passen. Dan krijgt het de toegevoegde waarde die kunst voor de bezitter tot een verdieping van zijn leefwereld maakt. Er is figuratieve kunst waarbij het uiterlijk van het voorwerp in-werkt op ons innerlijk. Van buiten naar binnen. En er is moderne kunst waarbij we – net andersom – onze innerlijke interpretatie naar buiten sturen, naar het kunstwerk. Ik zoek naar het kruispunt daarvan."

Depassé maakt beelden in hout, steen, brons en messing. Hij werkt zowel abstract als figuratief. Dieren zijn een terugkerend onderwerp in zijn werk.

 
   
 

 

 

Johan Poeder (1941 - 2015)

 

Johan PoederJohan Poeder werd in Kampen geboren als jongste zoon van de kunstschilder en illustrator Henk Poeder.

Als leraar tekenen en kunstgeschiedenis was hij jarenlang verbonden aan het Augustinus college in Groningen. Tijdens zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag heeft hij les gehad van bekende kunstenaars als Dirk van Gelder en Co Westerik. Zij hebben zijn ontwikkeling als realistisch schilder in gang gezet. Zijn schilderkunst wordt gekenmerkt door realisme met een abstraherend karakter. Dat realisme veranderde in de loop van de tijd van foto-realisme tot fantasierijk realisme.

Later worden zijn olieverfschilderijen meer optisch gestructureerd, zodat de optische structuur over een realistische voorstelling gelegd lijkt te zijn. Voor zijn pastelwerken maakte hij soms installaties van voorwerpen die hij tekende in een doorwrochte stijl.

De voorstelling die als stilleven begon, werd in zijn verbeelding gemanipuleerd tot een voorstelling die het raadselachtige van ons bestaan benadert.

Vaak schilderde hij in de omgeving van de IJssel en op Vlieland buiten 'en plein air' landschapsstudies.

In de loop der jaren werden zijn tekeningen, pastels, aquarellen en olieverven diverse keren geëxposeerd.

 

www.johanpoeder.nl

 

Ginie Arends        
10  

Ginie Arends quilt al sinds 1987. Eerst begonnen als traditioneel quilster raakte ze al snel geïnteresseerd in moderne quilts.

De uitdaging om een eigen ontwerp te maken en eigentijdse materialen te gebruiken was een uitdaging.

De inspiratie is vaak de natuur maar ook reis indrukken of prachtige nieuwe materialen kunnen aanleiding zijn om een quilt te maken.

Kleur is haar handelsmerk.

Thema's worden vaak in verschillende quilts uitgediept.

  10

 

 

Ellen de Jongh

 

10Ellen de Jongh schildert en tracht in haar schilderijen de emotie weer te geven, die ze ondergaat bij het aanschouwen of beleven van het onderwerp Of dat nu landschappen zijn, personen of iets wat haar emotioneel pakt op een willekeurig moment. Ze kan enorm geboeid raken door een bijzondere lichtval of imponerende luchten, de boeiende reflecties van verschillend gekleurde luchten op de oer landschappen in met name, Amerika, Marokko, Saba en Lanzarote. Ze tracht zich dan helemaal in te leven in dat moment en daar een deel van te zijn om op die manier de emoties die ze ervaart zo helder mogelijk in beeld te brengen. Het geeft haar veel voldoening als ze merkt dat een aandachtige beschouwer bij het bekijken van haar werk, ook die emotie ondergaat en dat laat merken.

 

www.ellendejongh4art.nl

 

Ellen de Jongh

 
 

 
 

 

 

 

Locatie:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde

 

 

Open: zaterdag/zondag van 12.00 - 17.00 uur

 

Koos Zwiers

Jennifer Koning

Nel Kamphuis

Gregor Niedlich

Jitske Rinsma

 
   

Zaterdag 9 maart t/m zondag 5 mei 2019 (opening zondag 10 maart om 16.00 uur)

 

"DIEREN"
Met werk van: Koos Zwiers - keramiek | Jennifer Koning - olieverf en krijt | Nel Kamphuis - mixed media; hangend en staand werk | Gregor Niedlich - pentekeningen en etsen en linosnedes | Jitske Rinsma - mixed media; hangend werk

 

 

Koos Zwiers - keramiek

 

Koos Zwiers maakt voorstellingen van de levende natuur, waarin waarheid en verdichting, werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan. Zijn keramische sculpturen roepen een beeld op van levenskracht en vitaliteit. Door ervaringen is het beeld dat we ons hebben gevormd van de levende natuur van persoon tot persoon verschillend. Naast die persoonlijk kennis is de culturele omgeving waarin we opgroeien, bepalend.
Die natuur wordt in de ene cultuur ervaren als de wildernis met kwade krachten, in een andere als de oorsprong van het leven en de plaats van de voorouders of als de plaats om te ontspannen van de dagelijkse bezigheden. Het beeld loopt van lieflijk, arcadisch en een strijd om het bestaan, tot vernietigend, angstaanjagend en subliem.

 


www.sknn-keramiek.nl/keramisten.html/Z/koos-zwiers

 

***

 

Jennifer Koning - olieverf en krijt

 

JENNIFER KONING

Geen bekende Nederlanders of exotische dieren, maar personages uit ons dagelijkse Hollandse leven zijn de favoriete onderwerpen voor de portretten van Jennifer Koning. Honden, mensen koeien, katten en paarden… Jennifer tekent ze in houtskool en schildert ze in olieverf. En door de vele uren die ze aan een portret werkt, door de vele lagen krijt of verf die ze aanbrengt en door de keuzes die zij maakt tijdens het schilderproces, legt Jennifer ze als het ware onder een vergrootglas. Het alledaagse gaat eraf en ze laat je met andere ogen kijken naar de – van nature – zo mooie persoonlijkheden om ons heen.

 

www.jenniferkoning.nl


 

 

***

 

Nel Kamphuis

 

NEL KAMPHUIS

Het werk van Nel Kamphuis wordt met name getypeerd door het experimentele en het speelse karakter daarvan. Haar fascinatie ligt onder andere in de 'beelden' die als het ware uit zich zelf ontstaan, door combinatie van de diverse materialen die zij gebruikt. De reeds in de natuur aanwezige vormende kracht, bij stroming en schifting van het materiaal, komt hierin tot uitdrukking. Daarnaast haalt ze haar inspiratie uit o.a. literatuur van Toon Tellegen. Allegorische verhalen vormen een rijke bron waaruit zij put. Door verschillende soorten en kleuren verf te laten stollen ontstaan er als het ware 'verfhuiden'. Deze verwerkt zij zowel in twee- als in driedimensionale schilderingen en collages. Veel van deze collages verwerkt zij weer tot nieuwe beelden met behulp van fotografie en digitale beeldbewerking. https://www.nellebel.nl/ Peter Boersma

www.nellebel.nl

 

***

 

Gregor Niedlich

 

GREGOR NIEDLICH

'Nulla dies sine linea' – Geen dag zonder streek Gregor D.C.K.

 

Niedlich werd in 1976 in (Oost-)Berlijn geboren als zoon van de kunstenaar en boekillustrator Johannes K.G. Niedlich. Hij studeerde filosofie in Berlijn en Rotterdam. Sinds ongeveer 5 jaar werkt hij als zzp-er en maakt als autodidact tekeningen, grafieken en illustraties van met name dieren en planten. Hij rangschikt en vervormt soms subtiel de werkmotieven op zo'n manier dat kleine, onopvallende en soms alledaagse thema's hun mooie, humoreske of zelfs groteske kant kunnen ontplooien. Het belangrijkste werktuig is zijn 'naaldpen'. De gezette lijnen delen het papier in waarbij de herhalingen zich vormen tot natuurlijke patronen die daarmee oppervlakten suggereren. Aquarelverf versterkt uiteindelijk de indruk van ruimtelijkheid en daarmee levendigheid van de dieren of planten. Er ontstaan hierdoor kleine verhalen die illustratief zijn neergezet.

 

Gregor D.C.K. Niedlich woont en werkt in Gasteren.

www.niedlich.nl/

 

 

***

 

Jitske Rinsma - mixed media; hangend werk

 

JITSKE RINSEMA

 

De werkplaats van Jitske ligt in een verwaarloosd bosje en aan de rand van een natuurgebied. Dit is haar geheime wereld van de natuur en de dieren. Als kind was zij al gefascineerd door dieren. Levend zijn ze ongrijpbaar en vraagt het geduld om ze goed te bekijken. Dood zijn ze eindelijk dichtbij, ontroerend mooi en tegelijkertijd triest, want levenloos en afgedankt.
Ze moeten vereeuwigd worden, want ze moeten blijven zoals ze zijn of waren. Dus worden ze getekend en geschilderd, precies zoals ze zijn, de vogels van allerlei soorten, maar ook de kikkers, muizen en insecten. Haar fascinatie voor dood of leven en paradijs uit zich ook in borduurwerk en aquarel op doorzichtig doek of paneel: bij doorvallend licht zwevend in de ruimte en niet meer goed grijpbaar. Daarnaast worden dieren getekend in aquarel op papier en op grotere schilderijen met acryl op linnen. Geen sombere kleuren, maar warme en heldere. Voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om vat te krijgen op de geheime wereld van natuur, paradijs en dood of levend.

 

www.jitskerinsma.nl

test
 

 
 

 

 

Kunstroute

 

"Kunst(t)huis"

 

maandag 10 juni 2019
(2e Pinksterdag) tussen
11.00 en 17.00 uur.

Kunstenaars tonen hun werk thuis/atelier of samen op grotere locaties.

 

 

 

Overzichtsexpositie
zondag 9 juni 12 - 17 uur
maandag 10 juni 11 - 17 uur

 

Locatie:
Galerie Lemferdinge,
Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde

landgoedlemferdinge.nl

 

Open:

zondag 12.00 - 17.00 uur
maandag 11.00 - 17.00 uur

 

 
   

2e Pinksterdag 10 juni 2019 van 11.00 – 17.00 uur

 

KUNSTROUTE "Kunst(T)huis"

 

KunstrouteKunstroute 2019

Op maandag 10 juni wordt voor de 16e keer de Kunstroute gehouden onder de titel "Kunst(t)huis". Deze tweede Pinksterdag, tonen ca. 20 kunstenaars die actief zijn in Eelde en Paterswolde hun werk tussen 11.00 en 17.00 uur op 14 locaties.

Dat doen zij individueel thuis of in het atelier of samen met andere kunstenaars op grotere verzamellocaties. Om uw route te bepalen kunt u op zondag 9 juni van 12.00 - 17.00 uur en op maandag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur eerst een bezoekje brengen aan de overzichtsexpositie in Galerie Lemferdinge.

De Kunstroute is een initiatief van de Culturele Raad Eelde.

 

Routefolders zijn verkrijgbaar bij TIP-kantoor Micadeau, Hoofdweg 179, Paterswolde en op alle deelnemende locaties.


Download: deelnemerslijst - routekaart

 

 

 

 


Overzicht werk van de deelnemende kunstenaars.
(Het nummer voor de naam correspondeert met de routekaart.)

 
                 
         
   1 |   Atelier "In Vuur en Vlam"    2 |   Hilde Barendse    3 |   Rutger Hiemstra"    4 |   Joan Strampel  
                 
         
   5 |   Anette Bloem    5 |   Renée Honigh    5 |   Sjoukje Hiemstra    5 |   Will Spijkers  
                 
         
   6 |   Bernhard van Loon    6 |   Klaas Bil    7 |   Margriet Meijer    8 |   Nanneke Huizinga  
                 
         
   9 |   Siep Buurke    10 |   Bernard Untied    11 |   Cristian Menumortu    11 |   Daan Spierenburg  
                 
           
   11 |   Monica Desain    12 |   Marijke Tjepkema    13 |   Marianne Wiering    14 |   Galerie Lemferdinge